ALAC present a la Nit de les Infraestructures.

Nit de les Infraestructures

El passat 13 de juny a la seu barcelonina de Foment del Treball Nacional, es cel·lebrà la Nit de les Infraestructures, esdeveniment organitzat pel Consell Assesor d’Infraestructures de Catalunya.

 

Durant el desenvolupament de l’acte, en el que ALAC era present, es va otorgà el premi a la Millor Infraestructura del 2018 a la remodelació del Mercat de Sant Antoni a Barcelona.
 

Les entitats que han donat forma al Consell Assessor d’Infraestructures de Catalunya, l’Associació Catalana d’Empreses d’Enginyeria i Consultores Independents de Catalunya (ASINCA), la Cambra de Contractistes d’Obres de Catalunya (CCOC), Foment del Treball Nacional (FTN) i la Fundació Cercle d’Infraestructures (FCI); aposten per un model gestió on el seu eix central es prioritzar les infraestructures en funció de la demanda, tenint en compte el seu retorn econòmic, social i ambiental.

 

Aquest model de gestió necessita de la participació de les empreses d’ALAC per tal d’assegurar la qualitat d’aquestes Infraestructures des de l’inici de la seva execució.
 

Comentarios cerrados.