Comunicat ALAC Covid-19

A causa de la crisi mundial que està succeint en els darrers dies provocada pel COVID-19 i la situació que està generant-se en tots els sectors. L’ALAC reunida telemàticament en comissió d’emergència per afrontar la present situació ha decidit:

  • Reafirmar el compromís de l’ALAC i els seus membres amb les decisions i consignes que els cossos mèdics així com govern de l’estat estan prenent per a la seguretat de tots els nostres treballadors i les nostres famílies.
  • Unir esforços i manifestar, malgrat l’adversitat del moment, la voluntat de les empreses membres de l’ALAC de posar per davant de tot la seguretat de les persones que treballen amb nosaltres i les seves famílies.
  • Intentar en la mesura del possible i en el personal que sigui factible la implementació de mesures de teletreball, essent conscients que la majoria de treballs que realitzem són incompatibles amb aquest format.
  • Reafirmar el compromís i obligació de les empreses que pertanyen a l’ALAC a donar servei a les diferents obres i projectes en què estan intervenint en la mesura que sigui possible. Per a això s’ha acordat que: en cas de confinament de treballadors en algun dels laboratoris que pertanyen a l’Associació, la resta de membres es comprometen a realitzar, en la mesura de les seves capacitats, la cobertura de serveis durant el temps que no pugui estar operatiu per confinament del laboratori afectat.

    Totes aquestes mesures han estat acordades i ratificades de manera unànime per tots els membres de l’ALAC.

    Barcelona 12 de març de 2020

Comentarios cerrados.